Since 1998 © Harmony of Hair

Na 20 jaar Harmony of Hair in Huissen is het tijd voor een nieuwe salon op een nieuwe locatie met nog meer ruimte, luxe en comfort. 

We hebben niet alleen geïnvesteerd in een professionele omgeving voor hair design maar ook in sfeer. Zo drink je voortaan je Latte Macchiato in onze knusse living of aan de koffiebar. Je goed voelen en er goed uitzien gaan bij ons harmonieus hand in hand!


Kom maar kijken! Vanaf 4 januari 2018 is Harmony of Hair gevestigd op De Hucht 1 in Herveld.

Je bent altijd van harte welkom bij Harmony of Hair maar om er zeker van te zijn dat je alle aandacht krijgt die je verdient, is het handig om een afspraak te maken voor een moment dat het jou uitkomt.


Die afspraak maak je het snelste en beste door te bellen met ons via 0488-451024.

Harmony of Hair heeft uitgebreide openingstijden, waar zeker een moment voor jou bij zit!


Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Harmony of Hair is op veel manieren te bereiken. Het liefste zien we je live in de salon, maar wil je contact met ons opnemen, dan kun je ons bellen via 0488-451024 of emailen.


Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste trends en leuke acties van Harmony of Hair?

Volg ons dan via social media!

De weg naar Harmony of Hair is niet moeilijk te vinden. Gelegen in het hart van de regio Arnhem, Nijmegen, Wageningen zijn we goed en snel bereikbaar via de A15 en A50 of de mooie binnenwegen.


Maak je gebruik van (auto)navigatie? Voer dan ons adres in; De Hucht 1, 6674 CA Herveld.

Of klik op de Google Maps kaart.

Welkom bij Harmony of Hair, de professionele haarsalon in Herveld met alle aandacht voor jou.

Jouw persoonlijkheid en wensen zijn onze uitgangspunten voor het creëren van een verbeterde versie van jezelf. In een ontspannen omgeving krijg je de gelegenheid om je wensen te delen die door ons worden verwoord & vertaald in het perfecte resultaat. Iedere behandeling begint met onze beroemde hoofdhuidmassage.


De biodynamische en organische haarproducten van Aveda en Oway helpen om op natuurlijke wijze het mooiste in jou naar boven te halen. Goed voor je haar én goed voor de wereld.

Harmony of Hair hanteert vriendelijke prijzen voor professionele behandelingen.

Iedereen kan bij ons terecht, van jong tot ouder. Voor iedere wens hebben wij een oplossing, of het nu knippen, wassen, stylen, kleuren, Hair Spa of highlighten betreft. Natuurlijk kun je bij ons ook de biodynamische natuurproducten van Aveda en Oway meenemen voor thuis. Heb je trouwplannen? Wij creëren de mooiste (proef)kapsels voor bruid én bruidegom...


Wist je dat iedere behandeling start met een hoofdhuidmassage? Goed voor de huid en je haar!


Klik hier voor een uitgebreide prijslijst.

09:00 - 15:00 uur

09:00 - 15:00 uur

09:00 - 20:00 uur

09:00 - 21:00 uur

09:00 - 16.30 uur

09:00 - 13:30 uur